Virtual reality bedrijfsuitje

Mag jij het jaarlijkse bedrijfsuitje plannen? Zorg dat iedereen geniet en kies voor compleet nieuwe ervaring: Beleef een complete VR Experience bij VR Adventure in Den Bosch. Hét leukste bedrijfsuitje in Den Bosch!

Ontdek virtual reality en laat je verrassen door een virtuele wereld die jouw zintuigen op hol doen laten slaan. Geniet van je collega’s terwijl zij omgaan met hoogtevrees of naar beneden denderen in een achtbaan. Assisteer jouw collega's en help de bom te ontmantelen voordat deze afgaat. Zijn jullie meer van de actie? Zorg dat jouw geweer altijd geladen is en ga de strijd aan met zombies! Houd jij je zenuwen in bedwang? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar jullie kiezen zelf wat je graag wilt spelen!

Virtual reality teambuilding

Daag elkaar uit of werk samen tijdens een van onze vele VR games. Vooraf wordt er een keuze gemaakt van het aantal VR headsets die jullie gaan gebruiken. Willen jullie tegelijkertijd spelen of liever om de beurt?

Tijdens een sessie in onze VR room verveel je je nooit! Als je zelf niet aan het spelen bent, kun je op een scherm meekijken met jouw collega’s. Assisteer hen tijdens de game of geniet van het gestuntel. Ben jij competitief? Kies dan voor meerdere VR headsets en daag jouw collega's uit! Leer elkaar kennen en verbeter de onderlinge band van jouw team.

Geen zin om te wachten? Naast de HTC Vive headset is er in elke VR room nog een Oculus Go beschikbaar. Deze spellen zijn anders dan op de HTC Vive en kun je individueel of tegen elkaar spelen.LOSSE VR ROOM
LOSSE VR ROOM
Boek een losse VR room

Kies uit 2 - 4 VR Headsets en geniet 75 minuten van een VR experience.

Daag je collega's uit en laat zien wie de VR expert is! Versterk de onderlinge band met je collega's. Kies het aantal headsets en boek een VR room.

vanaf

€ 18

DIRECT RESERVEREN

VR DINNER GAME
VR DINNER GAME
Ervaar VR Dining:

Het Virtual Reality Dinerspel: Hoe goed kunnen jullie samenwerken?

Probeer door het oplossen van puzzels de bommen te ontmantelen! Tussendoor genieten jullie van een overheerlijk driegangendiner. Uit eten gaan zoals je nooit hebt ervaren!

 • Begeleiding
 • VR-brillen
 • Een heerlijk driegangendiner
 • Prijs voor het winnende team
vanaf

€ 58,00

INFORMATIE AANVRAGEN

VR ROOM + ACTIVITEITEN
VR ROOM + ACTIVITEITEN
Boek een VR room in combinatie met andere activiteiten

Op zoek naar een dagvullend programma? Combineer een VR experience met een van onze andere activiteiten, zoals een:

 • The Escape Game
 • Da Vinci Code
 • Stepspeurtocht
 • Pubquiz
 • Je eigen Bossche bol maken
Of kies uit een van onze vele andere uitjes!

vanaf

€ 37,25

INFORMATIE AANVRAGEN

Meer VR combinaties

VR arrangementen voor bedrijven:

Combineer de VR experience met een van onze vele andere uitjes voor een geslaagd bedrijfsuitje waar iedereen het hele jaar over zal hebben. Ga voor een dagvullend programma dat aansluit bij de wensen van al jouw collega’s!

Wisselarrangement
Grote groepen maken gebruik van ons wisselarrangement. Onze VR rooms bieden ruimte voor 8 personen tegelijkertijd. Terwijl groep 1 bezig is in de VR room, is groep 2 druk in de weer met een andere activiteit. Hierna wisselen beide groepen. 

Vanzelfsprekend plannen wij het zo dat de overige activiteiten met de hele groep uitgevoerd kunnen worden. Zo zijn jullie de rest van de dag toch bij elkaar en valt er genoeg te beleven!  


NEEM CONTACT MET ONS OP


Een enorme aanrader!

"Ik had op tv een programma gezien dat mensen met hoogtevrees over een plankje op 50 meter hoogte liepen. Dit wilde ik ook graag een keer ervaren. Toen ik het eenmaal ging doen, bleek het zoveel meer dan alleen dat plankje. Veel verschillende spellen en je krijgt echt het gevoel alsof je midden in een game zit. Ook voor mensen die niet houden van gamen, een enorme aanrader."

A. Boom


Sluiten

Wij zijn weer geopend!


Om de veiligheid van onze medewerkers én onze klanten te kunnen waarborgen, hanteren wij een aantal veiligheidsregels gedurende het coronavirus. 

Wij vragen je om de veiligheidsregels in acht te nemen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. 

Samen met jou maken we je uitje tot een succes en kunnen we werken volgens de nieuwe regels. 


De veiligheidsregels: 

 • Wanneer één van de deelnemers klachten heeft zoals verkoudheid of koorts, blijf dan thuis. 
 • Er zijn op locatie speciale looproutes en wachtvakken.
 • Vr-Adventure Den Bosch beheerst het maximum aantal gasten dat tegelijkertijd op de locatie mag zijn.
 • Instructies vinden plaats in een voldoende grote ruimte om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren (bij voorkeur buiten). 
 • Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand, dit verwachten wij ook van jou.
 • Ons personeel draagt handschoenen en waar nodig mondkapjes.
 • Na iedere activiteit wordt het materiaal/de ruimte grondig gedesinfecteerd.
 • Desinfecterende handspray wordt door ons aangeboden. 
 • Gebruik het toilet zoveel mogelijk thuis, om toiletbezoek op onze locatie te beperken. 
 • Wij werken enkel samen met partijen die de richtlijnen betreffende het coronavirus ook volgen om zo de veiligheid te waarborgen.  

Met bovenstaande veiligheidsregels zorgen wij ervoor dat je je veilig voelt bij ons, en we er samen met jou een fantastisch uitje van kunnen maken!Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten
nl