VR Room + Activiteiten

Zijn jullie op zoek naar een dagvullend programma vol activiteiten? Combineer dan een virtual reality bedrijfsuitje met een van onze andere uitjes. Zo zorg jij voor een geslaagd uitje voor het hele bedrijf!

VR Adventure Den Bosch biedt verschillende arrangementen aan voor alle leeftijden. Het maakt dus niet of je een actief bedrijfsuitje wilt organiseren of liever voor een bierproeverij wilt gaan. VR Adventure Den Bosch zorgt dat jullie een unieke en geslaagde team dag tegemoet gaan.

Naast het combineren van een virtual reality bedrijfsuitje met andere activiteiten, biedt VR Adventure de mogelijkheid om ook het eten voor jouw gezelschap te regelen. Zo zorgen wij dat de hele dag soepel verloopt. Ga jij voor een lunch, diner of liever een buffet? Afhankelijk van jouw wensen zorgen wij dat je terecht kunt bij een van de fantastische eetgelegenheden in Den Bosch.


Vaste start tijden VR-Adventure: 09:30 uur - 11:00 uur - 12:30 uur - 14:00 uur - 15:30 uur - 17:00 uur - 18:30 uur - 20:00 uur - 21:30 uur - 23:00 uur.

Sluiten

Wij zijn geopend voor online uitjes!

Helaas is onze VR Adventure gesloten tot ten minste 9 februari 2021. Maar niet getreurd, onze deuren staan open voor een gezellige en leuke middag of avond tijdens een online uitje. Want hoe leuk is het om samen te lachen en ontspannen en dat ook nog eens geheel coronaproof? Alles gebeurt volledig online, maar je ervaart wel de interactie die enorm belangrijk is. 

Ga voor een spannende Online Escape Room of kijk op onze website van DoeNederland.nl voor meerdere online uitjes.

Natuurlijk zien we jullie graag zo snel mogelijk terug als wij onze deuren weer mogen openen. Wil je er op tijd bij zijn? Boek dan alvast een VR kamer voor na de lockdown.

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten
nl