VR Room + Activiteiten

Zijn jullie op zoek naar een dagvullend programma vol activiteiten? Combineer dan een virtual reality bedrijfsuitje met een van onze andere uitjes. Zo zorg jij voor een geslaagd uitje voor het hele bedrijf!

VR Adventure Den Bosch biedt verschillende arrangementen aan voor alle leeftijden. Het maakt dus niet of je een actief bedrijfsuitje wilt organiseren of liever voor een bierproeverij wilt gaan. VR Adventure Den Bosch zorgt dat jullie een unieke en geslaagde team dag tegemoet gaan.

Naast het combineren van een virtual reality bedrijfsuitje met andere activiteiten, biedt VR Adventure de mogelijkheid om ook het eten voor jouw gezelschap te regelen. Zo zorgen wij dat de hele dag soepel verloopt. Ga jij voor een lunch, diner of liever een buffet? Afhankelijk van jouw wensen zorgen wij dat je terecht kunt bij een van de fantastische eetgelegenheden in Den Bosch.


Vaste start tijden VR-Adventure: 09:30 uur - 11:00 uur - 12:30 uur - 14:00 uur - 15:30 uur - 17:00 uur - 18:30 uur - 20:00 uur - 21:30 uur - 23:00 uur.

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten
nl