VR Dining op z’n best: beleef de VR Dinner Game

Tijdens het virtual reality dinerspel worden al jouw zintuigen geprikkeld! Het ene moment stappen jij en jouw tafelgenoten in een virtuele wereld waarin de mogelijkheden ongeëvenaard zijn en het andere moment geniet je van overheerlijk eten. Dat is pas genieten! 

Tijdens VR dinner speel je met jouw gezelschap diverse virtual reality games. Je komt in aanraking met virtual reality games die in teamverband gespeeld moeten worden als ook individuele spellen. Dit resulteert in hilarische taferelen en onderlinge concurrentie!

Virtual Reality dinerspel 

Tijdens de eerste speelronde van de VR Dinner Game maak je kennis met de mogelijkheden van de VR-headset. Tijdens deze ronde leer je de virtual reality wereld goed kennen en oefen je met het ontmantelen van bommen. Zo ben jij klaar om in de tweede ronde, met jouw team, zoveel mogelijk bommen onschadelijk te maken! 

Tijdens het spel heeft een van jouw teamgenoten de VR-headset op, hij of zij ziet als enige de bom. De rest van het team probeert te ontcijferen hoe de bom ontmanteld moet worden. Dit gebeurt door het oplossen van puzzels en een enorme tijdsdruk! Samenwerken is dus van groot belang! Weten jullie de instructies juist over te brengen en de bommen onschadelijk te maken?

VR Dining is ontzettend leuk voor het hele team. Het spel zit BOM vol actie, zowel in de virtuele- als in de echte wereld. Hoeveel bommen weten jullie te ontmantelen?

De laatste ronde VR Dining

Tijdens de laatste ronde van de VR Dinner Game komen er meer VR-headsets op de tafel. Jullie kunnen nu meerdere spellen naar keuze spelen. Loop langs dinosaurussen of ga de strijd met elkaar aan in een sneeuwballengevecht! 

Virtual Reality driegangendiner 

Het virtual reality diner is een ware beleving voor het hele gezelschap. Tussen de spellen door kun je genieten van een heerlijk driegangendiner. Uit eten gaan was nog nooit zo’n ervaring!
 
Wacht niet langer en beleef VR Dining op z’n best, reserveer nu!


Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten
nl