VR experience in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een leuk uitje met vrienden of familie? Zoek dan niet verder! Boek een VR Room bij VR Adventure Den Bosch en beleef de wereld van virtual reality. Sta versteld van de mogelijkheden en geniet van anderen terwijl zij spelen. Met onze VR experience hoeft niemand zich te vervelen!

Virtual Reality uitje

Bij VR Adventure Den Bosch kun je met elk gezelschap terecht. We hebben een ruime keuze aan spellen waaruit je kunt kiezen. Deze kunnen gespeeld worden door iedereen; van jong tot oud en van beginnende tot ervaren spelers. Versla je hoogtevrees en loop over een plank met grote diepte onder je. Sla met je handen de noten van jouw favoriete muziek weg en train je motoriek. Liever spanning? Zorg dat je met de hulp van jouw gezelschap de bom ontmanteld voordat deze afgaat of ga de strijd aan met zombies! Houd jij je zenuwen in bedwang?

Bepaal vooraf hoeveel VR headsets jullie willen: Ga jij de confrontatie met je vrienden aan en dagen jullie je elkaar uit? Kies uit 2 of 4 VR headsets en speel tegen elkaar!

Onze VR experience is zo ingesteld dat niemand zich hoeft te vervelen. Kijk op een groot scherm mee hoe jouw vrienden zich een weg banen door een van de vele games. De spellen en indrukken wisselen zich razendsnel af, zo komt iedereen aan de beurt!

Geen zin om te wachten? Naast de HTC Vive headset is er in elke VR room nog een Oculus Go beschikbaar. Deze spellen zijn anders dan op de HTC Vive en kun je individueel of tegen elkaar spelen.LOSSE VR ROOM
LOSSE VR ROOM
Boek een losse VR room

Kies uit 2 VR headsets (1x HTC Vive + 1x Oculus Go) of 4 VR headsets (2x HTC Vive + 2x Oculus Go) en geniet 75 minuten van een VR experience.

Dagen jullie elkaar uit en gaan jullie het gevecht met elkaar aan? Kies dan voor 4 headsets! Of zien jullie elkaar liever in actie? Kies dan voor 2 headsets.

Maak je keuze en boek direct een losse VR room!

vanaf

€ 18

DIRECT RESERVEREN

VR ROOM + ETEN
VR ROOM + ETEN
Boek een VR room + etentje!

Geniet van een geweldige VR Experience in combinatie met een lekker etentje.

Combineer jouw VR Experience met een:

 • Koffie + Bossche bol
 • Lunch
 • Driegangendiner
 • Walking Dinner
 • Buffet
vanaf

€ 24,50

INFORMATIE AANVRAGEN

VR ROOM + ACTIVITEITEN
VR ROOM + ACTIVITEITEN
Boek een VR room in combinatie met andere activiteiten

Op zoek naar een dagvullend programma? Combineer een VR experience met een van onze andere activiteiten, zoals een:

 • Escape room
 • Stepspeurtocht
 • Je eigen Bossche bol maken
 • Party & Co
 • Bierproeverij- tapcursus
Of kies uit een van onze vele andere uitjes!
vanaf

€ 34

INFORMATIE AANVRAGEN

Meer VR combinaties

VR Arrangementen en grote groepen:

Zijn jullie met een grote groep of willen jullie een dagvullend programma? Ook dan ben je aan het juiste adres bij VR Adventure in Den Bosch! Speciaal voor deze doelgroepen hebben wij meerdere arrangementen samengesteld. Informeer naar onze VR + Eten of VR + Activiteiten arrangementen.

Wisselarrangement
Bij grote groepen maken wij gebruik van een wisselarrangement. Onze VR experience biedt ruimte voor 8 personen tegelijkertijd. Terwijl groep 1 losgaat in onze VR room, is groep 2 bezig met een andere activiteit. Hierna wisselen beide groepen.

Uiteraard plannen wij het zo dat de overige activiteiten met de gehele groep uitgevoerd kunnen worden. Zo zijn jullie de rest van de dag toch bij elkaar en valt er genoeg te beleven!


Wat een te gekke ervaring!

Afgelopen week met vrienden naar de VR-Adventure in Den Bosch geweest. Wat een te gekke ervaring! Er zijn meerdere spellen dus er zit altijd wel wat bij dat je leuk vindt. Als je de VR-bril op hebt voelt het allemaal zo echt aan, heel apart! In eerste instantie was ik sceptisch over het idee dat er maar 2 mensen tegelijk konden spelen en de rest alleen mee kon kijken. Maar zelfs het meekijken was super leuk. We hebben echt heel hard gelachen om de reacties van degene die speelt. Het is echt mega gaaf, echte aanrader!

E. van Dijk


Sluiten

Wij zijn weer geopend!


Om de veiligheid van onze medewerkers én onze klanten te kunnen waarborgen, hanteren wij een aantal veiligheidsregels gedurende het coronavirus. 

Wij vragen je om de veiligheidsregels in acht te nemen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. 

Samen met jou maken we je uitje tot een succes en kunnen we werken volgens de nieuwe regels. 


De veiligheidsregels: 

 • Wanneer één van de deelnemers klachten heeft zoals verkoudheid of koorts, blijf dan thuis. 
 • Er zijn op locatie speciale looproutes en wachtvakken.
 • Vr-Adventure Den Bosch beheerst het maximum aantal gasten dat tegelijkertijd op de locatie mag zijn.
 • Instructies vinden plaats in een voldoende grote ruimte om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren (bij voorkeur buiten). 
 • Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand, dit verwachten wij ook van jou.
 • Ons personeel draagt handschoenen en waar nodig mondkapjes.
 • Na iedere activiteit wordt het materiaal/de ruimte grondig gedesinfecteerd.
 • Desinfecterende handspray wordt door ons aangeboden. 
 • Gebruik het toilet zoveel mogelijk thuis, om toiletbezoek op onze locatie te beperken. 
 • Wij werken enkel samen met partijen die de richtlijnen betreffende het coronavirus ook volgen om zo de veiligheid te waarborgen.  

Met bovenstaande veiligheidsregels zorgen wij ervoor dat je je veilig voelt bij ons, en we er samen met jou een fantastisch uitje van kunnen maken!Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten
nl