VR experience in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een leuk uitje met vrienden of familie? Zoek dan niet verder! Boek een VR Room bij VR Adventure Den Bosch en beleef de wereld van virtual reality. Sta versteld van de mogelijkheden en geniet van anderen terwijl zij spelen. Met onze VR experience hoeft niemand zich te vervelen!

Virtual Reality uitje

Bij VR Adventure Den Bosch kun je met elk gezelschap terecht. We hebben een ruime keuze aan spellen waaruit je kunt kiezen. Deze kunnen gespeeld worden door iedereen; van jong tot oud en van beginnende tot ervaren spelers. Versla je hoogtevrees en loop over een plank met grote diepte onder je. Sla met je handen de noten van jouw favoriete muziek weg en train je motoriek. Liever spanning? Zorg dat je met de hulp van jouw gezelschap de bom ontmanteld voordat deze afgaat of ga de strijd aan met zombies! Houd jij je zenuwen in bedwang?

Bepaal vooraf hoeveel VR headsets jullie willen: Ga jij de confrontatie met je vrienden aan en dagen jullie je elkaar uit? Kies uit 2 of 4 VR headsets en speel tegen elkaar!*

Onze VR experience is zo ingesteld dat niemand zich hoeft te vervelen. Kijk op een groot scherm mee hoe jouw vrienden zich een weg banen door een van de vele games. De spellen en indrukken wisselen zich razendsnel af, zo komt iedereen aan de beurt!

Geen zin om te wachten? Naast de HTC Vive headset is er in elke VR room nog een Oculus Go beschikbaar. Deze spellen zijn anders dan op de HTC Vive en kun je individueel of tegen elkaar spelen.

*Tegen elkaar spelen is alleen mogelijk als er 2 VR Adventure Rooms zijn geboekt.  LOSSE VR ROOM
LOSSE VR ROOM
Boek een losse VR room

Kies uit 2 VR headsets* (1x HTC Vive + 1x Oculus Go) of 4 VR headsets* (2x HTC Vive + 2x Oculus Go) en geniet 75 minuten van een VR experience.

Dagen jullie elkaar uit en gaan jullie het gevecht met elkaar aan**? Kies dan voor 4 headsets! Of zien jullie elkaar liever in actie? Kies dan voor 2 headsets.

Maak je keuze en boek direct een losse VR room!

*Elke VR Adventure Room beschikt over 1 HTC Vive bril. Indien iemand speelt met deze bril, kunnen de anderen er voor kiezen om mee te kijken op het scherm of zelf een spelletje te spelen met de VR Bril Oculus Go. 

**Tegen elkaar spelen is alleen mogelijk als er 2 VR Adventure Rooms geboekt zijn.

vanaf

€ 18

DIRECT RESERVEREN

VR ROOM + ETEN
VR ROOM + ETEN
Boek een VR room + etentje!

Geniet van een geweldige VR Experience in combinatie met een lekker etentje.

Combineer jouw VR Experience met een:

  • Koffie + Bossche bol
  • Lunch
  • Driegangendiner
  • Buffet
vanaf

€ 24,50

INFORMATIE AANVRAGEN

VR ROOM + ACTIVITEITEN
VR ROOM + ACTIVITEITEN
Boek een VR room in combinatie met andere activiteiten

Op zoek naar een dagvullend programma? Combineer een VR experience met een van onze andere activiteiten, zoals een:

  • Escape room
  • Stepspeurtocht
  • Je eigen Bossche bol maken
  • Party & Co
  • Bierproeverij- tapcursus
Of kies uit een van onze vele andere uitjes!
vanaf

€ 34

INFORMATIE AANVRAGEN

Meer VR combinaties

VR Arrangementen en grote groepen:

Zijn jullie met een grote groep of willen jullie een dagvullend programma? Ook dan ben je aan het juiste adres bij VR Adventure in Den Bosch! Speciaal voor deze doelgroepen hebben wij meerdere arrangementen samengesteld. Informeer naar onze VR + Eten of VR + Activiteiten arrangementen.

Wisselarrangement
Bij grote groepen maken wij gebruik van een wisselarrangement. Onze VR experience biedt ruimte voor 8 personen tegelijkertijd. Terwijl groep 1 losgaat in onze VR room, is groep 2 bezig met een andere activiteit. Hierna wisselen beide groepen.

Uiteraard plannen wij het zo dat de overige activiteiten met de gehele groep uitgevoerd kunnen worden. Zo zijn jullie de rest van de dag toch bij elkaar en valt er genoeg te beleven!


Wat een te gekke ervaring!

Afgelopen week met vrienden naar de VR-Adventure in Den Bosch geweest. Wat een te gekke ervaring! Er zijn meerdere spellen dus er zit altijd wel wat bij dat je leuk vindt. Als je de VR-bril op hebt voelt het allemaal zo echt aan, heel apart! In eerste instantie was ik sceptisch over het idee dat er maar 2 mensen tegelijk konden spelen en de rest alleen mee kon kijken. Maar zelfs het meekijken was super leuk. We hebben echt heel hard gelachen om de reacties van degene die speelt. Het is echt mega gaaf, echte aanrader!

E. van Dijk


Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten
nl