VR Room + Activiteiten

Zijn jullie op zoek naar een dagvullend programma vol activiteiten? Combineer dan de VR experience met een van onze andere fantastische uitjes. Zo zorg jij voor een geslaagd uitje voor het hele gezelschap!

VR Adventure Den Bosch biedt verschillende arrangementen aan voor alle leeftijden. Het maakt dus niet uit of je een familiedag met opa en oma organiseert of een teamuitje voor jouw voetbalelftal plant. VR Adventure Den Bosch zorgt dat jullie een unieke en geslaagde dag uit hebben.

Naast het combineren van een virtual reality uitje met andere activiteiten, biedt VR Adventure de mogelijkheid om ook het eten voor jouw gezelschap te regelen. Zo zorgen wij dat de hele dag soepel verloopt. Ga jij voor een lunch, diner of liever een buffet? Afhankelijk van jouw wensen zorgen wij dat je terecht kunt bij een van de fantastische eetgelegenheden in Den Bosch.Mijn aanvraag heeft betrekking op


Vaste start tijden VR-Adventure: 09:30 uur - 11:00 uur - 12:30 uur - 14:00 uur - 15:30 uur - 17:00 uur - 18:30 uur - 20:00 uur - 21:30 uur - 23:00 uur.

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten
nl