FAQ


Wat is een VR Adventure room?

Een VR Adventure room is geen escape room. Je gaat kennis maken met virtual reality in de breedste zin van het woord. De begeleider zal tijdens de 75 minuten gericht op de doelgroep games uitkiezen die bij ze passen. Iedere deelnemer komt genoeg aan de beurt om een gave belevenis te ervaren.Met hoeveel deelnemers kan ik de VR Adventure room spelen?

Het minimum aantal deelnemers voor onze VR Adventure rooms is 2 en het maximale aantal deelnemers per kamer is 4. Wij hebben 2 kamers en daarvan kunnen we 1 grote kamer maken, op deze manier kunnen jullie met groepen tot 8 personen ook samen deze activiteit doen!

Kom je met meer dan 8 personen dan kun je ervoor kiezen om meerdere kamers te boeken op aaneensluitende tijden zodat elke groep de kans staat om deel te nemen aan deze activiteit. Het andere gedeelte van de groep kan dan gezellig bijkletsen onder het genot van een consumptie in ons café tegenover de VR Adventure Room. Ook kan je een arrangement boeken.

Hoe oud moet je zijn om de VR Adventure room te mogen spelen?

Voor de VR Adventure room geldt een minimum leeftijd van 8 jaar.

Op welke tijden kan ik de VR Adventure room boeken?

Onze VR Adventure rooms starten dagelijks om 9:30 uur en duren 75 minuten per ronde, vervolgens hebben onze begeleiders een kwartiertje nodig om de kamer weer op orde te maken voor de volgende groep.
Kortom, elk 1,5 uur kan er een nieuwe groep starten met deze nieuwe activiteit! De laatste aanvangstijd is 23:00 uur. Zorg dat je altijd op tijd aanwezig bent.

Kan de VR Adventure room ook in een andere taal gespeeld worden?

Wij bieden ook buitenlandse bezoekers de mogelijkheid om de VR Adventure room te beleven. De games zijn internationaal en onze begeleiders spreken ook een goed woordje over de grens.


Hoe kan ik de VR Adventure room reserveren?

Je kunt de VR Adventure room online reserveren via deze website of mail ons op info@vradventure-denbosch.nl. Ook kan je met onze afdeling reserveringen bellen op het nummer 073 - 614 89 72.

Hoe moet ik de VR Adventure room betalen?

Je kunt bij het maken van een online reservering direct met iDeal betalen of kiezen om op de dag zelf te betalen in contanten of per pin. Wanneer je een reservering maakt via onze afdeling reserveringen ontvang je een factuur, je kunt er dan ook nog voor kiezen om op de dag zelf te betalen.

Tot wanneer kan ik het aantal personen wijzigen?

Is het aantal personen in je groep gewijzigd? Dit kun je op de dag zelf nog aan ons doorgeven! De verrekening wordt ter plaatse gemaakt.

Kan ik de kamer(s) ook nog annuleren?

De VR Adventure room kan tot 7 dagen van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Binnen 7 dagen worden 75 euro annuleringskosten in rekening gebracht.

Hoe kom ik bij de VR Adventure room?

De VR Adventure room ligt in het centrum van Den Bosch aan de rand van uitgaansgebied de Uilenburg. Het Centraal Station ligt op slechts 5 minuten loopafstand. Kijk op de kaart onderaan de pagina voor de exacte locatie, meer informatie over parkeren en over het openbaar vervoer.

Kan ik de VR Adventure room ook combineren met andere activiteiten?

De VR Adventure room is goed te combineren met een andere activiteit of spel. Kijk bij DoeDenBosch.nl voor leuke ideeën. Wij bieden heel veel verschillende activiteiten aan voor jong en oud en we kunnen voor iedereen een super leuke dag uit verzorgen!

Gezellig wat drinken voor of na de VR Adventure room? Tegenover zit Café Zomers & Zomers waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie, lunch of gezellige borrel.

360 VIEW

360 VIEW
Links, rechts, onder en boven je, overal waar je kijkt zie je jouw gekozen fantasiewereld.

VIRTUAL REALITY

VIRTUAL REALITY
Dankzij de professionele HTC Vive VR brillen heb je de beste experience tijdens deze ultieme ervaring.

RUIME KEUZE AAN GAMES!

RUIME KEUZE AAN GAMES!
Met ons aanbod aan games is er voor elk wel wat wils. Jong, oud, man, vrouw: er zit altijd een game voor jou bij!

Bezoek ook eens onze spannende escape rooms

Escape room is een spel, waarbij je fysiek in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om te ontsnappen door middel van het oplossen van puzzels. Je krijgt hiervoor in de regel een uur de tijd. Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt.

Crime Lab
Adventure Camper
Las Vegas room
The Graveyard
VR Adventure room
The Battle (4 kamers)
Crime Lab
Adventure Camper
Adventure Camper
Adventure Camper
Adventure Camper
Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten
nl