Het leukste kinderfeestje in Den Bosch!

Geef het leukste kinderfeestje voor jouw vrienden, kies voor virtual reality! Ontdek de wereld van virtual reality en ervaar een volledige VR experience in Den Bosch. Een virtual reality kinderfeestje zit bomvol actie en avontuur! VR Adventure Den Bosch heeft een ruime keuze aan games, meerdere VR headsets en je kunt live meekijken naar hoe jouw vrienden spelen! Zo verveelt niemand zich!

Jullie worden begeleid door een ervaren en enthousiaste VR expert. Hij of zij maakt jou helemaal klaar voor een fantastische VR experience. Zo weet jij precies hoe jij je VR headset moet gebruiken en hoe jij de allerhoogste score kan halen! Ben jij er klaar voor?

Wat staat jullie te wachten?

Kies het spel dat jij wilt spelen en bereid je voor op ACTIE! Ga een sneeuwballengevecht aan met je vrienden of versla jouw vrienden met een potje minigolf. Wees de held van de dag, zorg met pijl en boog dat jouw kasteel niet veroverd wordt door de vijand. Houd jij van pretparken? Stap in een spannende achtbaan en maak razendsnelle loopings. We hebben een ruime keuze aan games, er zit altijd wel iets leuks voor jou bij!

Het kinderfeestje wordt afgesloten met een presentje voor de jarige. Uiteraard gaan ook de andere kinderen niet met lege handen naar huis.


KINDERFEESTJE
KINDERFEESTJE BUDGET
  • VR Adventure Room ervaring met 1 begeleider en meerdere VR headsets
  • Afsluiting met een presentje voor de jarige job. Ook de andere kinderen gaan niet met lege handen naar huis
  • De duur van dit pakket is 1,5 uur
  • Wij organiseren kinderfeestjes vanaf 5 personen.

vanaf

€16

DIRECT RESERVEREN

Op alle fronten een geslaagd feestje!

"De jongens hebben genoten, en noemden het zelfs al 'het beste kinderfeestje ever!' Timo heeft al aangegeven dat hij graag nog eens bij jullie terug komt. Dus op alle fronten een geslaagd feestje!"

Peter Kruijsen (vader van Timo)

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten
nl