Virtual reality op locatie

Mag jij het jaarlijkse uitje plannen? Zorg dat iedereen geniet en kies voor compleet nieuwe ervaring: Beleef een complete VR Experience! Deze belevenis is op jullie eigen locatie mogelijk. Of dit nu in de sportkantine is, in je favoriete restaurant of op kantoor, wij komen naar je toe. Hét leukste bedrijfsuitje op locatie!

Ontdek virtual reality en laat je verrassen door een virtuele wereld die jouw zintuigen op hol doen laten slaan. Geniet van je collega’s, vrienden of familie terwijl zij omgaan met hoogtevrees of naar beneden denderen in een achtbaan. Assisteer je teamgenoten en help de bom te ontmantelen voordat deze afgaat. Zijn jullie meer van de actie? Zorg dat jouw geweer altijd geladen is en ga de strijd aan met zombies! Houd jij je zenuwen in bedwang?
De mogelijkheden zijn eindeloos, maar jullie kiezen zelf wat je graag wilt spelen!

Uitjes die volledig op de werkplek plaatsvinden, zijn WKR onbelast, informeer naar de mogelijkheden!

DEFUSE THE BOMB
VR GAME: DEFUSE THE BOMB
VR Game: Defuse the Bomb

Tijdens VR Game: Defuse the Bomb kom je in aanraking met verschillende VR-games, zowel strijdend in teamverband als individueel.

  • Begeleiding
  • VR-brillen (Oculus Go)
  • Prijs voor het winnende team
  • Reiskostenvergoeding binnen een straal van 60 km rond Den Bosch
vanaf

€ 36,00

INFORMATIE AANVRAGEN

VR DINNER GAME
VR DINNER GAME
Ervaar VR Dining:

Het Virtual Reality Dinerspel: Hoe goed kunnen jullie samenwerken?

Probeer door het oplossen van puzzels de bommen te ontmantelen! Tussendoor genieten jullie van een overheerlijk driegangendiner*. Uit eten gaan zoals je nooit hebt ervaren!

  • Begeleiding
  • VR-brillen (Oculus Go)
  • Prijs voor het winnende team
  • Reiskostenvergoeding binnen een straal van 60 km rond Den Bosch
  • *Exclusief diner
vanaf

€ 36,00

INFORMATIE AANVRAGEN


De headset

De Oculus Go staat volledig op zichzelf. Scherm, computer, luidsprekers: het zit allemaal ingebouwd in de Go. Bovendien zit hij comfortabel, ligt de controller lekker in de hand, is het geluid indrukwekkend.

De Oculus Go is een simpel Plug & Play-product: je zet hem op en kunt hem meteen gebruiken. Dat klinkt heel normaal, maar Virtual Reality was tot nu toe best een gedoe: of je smartphone in een VR-houder manoeuvreren of een dikke kabel van de VR-bril op een computer met ingewikkelde software aansluiten. In de Go zit alles al ingebouwd wat je nodig hebt.

Voor grote groepen

VR adventure komt naar u toe voor grote groepen. Wij verzorgen dit uitje al vanaf 15 personen.

Professionele begeleiding

Wij sturen professionele begeleiders mee die uw klanten/collega’s op een leuke wijze virtual reality laten ervaren.

Zeker een aanrader!

"Laatst hebben wij met het bedrijf de VR Dinner Game gespeeld, een super leuk spel om met collega’s te spelen!

Je moet echt samenwerken om tot oplossingen te komen tijdens de spelletjes aangezien maar 1 iemand de bril op heeft en je teamgenoten je moeten helpen met instructies, goed voor de teambuilding dus. Het eten bij het Groote Genoegen was ook erg lekker en de begeleiding was leuk en enthousiast over de activiteit die ze begeleiden. Zeker een aanrader!"

C. Vrins

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten
nl